MyCredy - credit online

Acasă / Credit online

Credite online in Moldova fără gaj

Atenție personalizată
 • 0% până la 70 000 MDL Primul împrumut
 • 2 000 MDL - 70 000 MDL Suma
 • 18 - 75 Vârsta
 • 90 zile - 5 ani Perioada
Prima luna gratuit
 • 0% până la 100 000 MDL Primul împrumut
 • 3 000 MDL - 100 000 MDL Suma
 • 20 - 75 Vârsta
 • 30 zile - 5 ani Perioada
Credit online
 • până la 100 000 MDL Primul împrumut
 • 5 000 MDL - 100 000 MDL Suma
 • 18 - 75 Vârsta
 • 90 zile - 4 ani Perioada
Rapid și ușor
 • până la 100 000 MDL Primul împrumut
 • 5 000 MDL - 100 000 MDL Suma
 • 18 - 75 Vârsta
 • 90 zile - 4 ani Perioada

Doriți să obțineți cele mai bune oferte de împrumut?

Înscrieți-vă pentru știri și economisiți-vă banii!

Credit online urgent

Fie că vorbim despre o urgență medicală, despre reparația mașinii care tocmai s-a stricat sau despre o cheltuială în gospodărie, nevoile urgente de bani pot apărea oricând, chiar dacă credeai că ai un plan financiar bine gândit. Când cheltuielile neprevăzute îți dau bugetul peste cap, un credit online poate fi soluția simplă și rapidă, care îți rezolvă problemele financiare și te ajută să ieși din impas.

Pentru ca viata a devenit extraordinar de rapida si pentru ca lipsa de timp se resimte din ce in ce mai tare, oferta noastra de creditare online iti satisface asteptarile cu brio: economisesti timp si beneficiezi de o solutie excelenta atunci cand ai nevoie de bani. MyCredy iti pune la dispozitie tehnologii sigure si rapide de a aplica online pentru un credit si garantia ca vei primi banii doriti cu usurinta.

De ce un credit online? Suntem in secolul in care poti obtine un imprumut doar cu o cerere online! MyCredy iti ofera acest avantaj, punandu-ti la dispozitie variante de credite online pe masura nevoilor tale. Ce inseamna asta? Un credit cu rate convenabile, fixe sau descrescatoare, pe care sa il poti obtine in orice zi, inclusiv in weekend. Este rapid si 100% online!

Ce este un credit online?

Este cea mai simplă metodă prin care poți obține fix banii de care ai nevoie pentru a-ți rezolva urgențele. Creditul online este un tip de credit rapid, care poate fi obținut prin intermediul internetului, de pe dispozitive mobile. Un credit online are cu siguranță multe avantaje - rapiditatea și simplitatea procesului de aplicare fiind doar câteva dintre ele.

Un credit online este o soluție bună atunci când ai nevoie de bani urgent, deorece întregul proces de aplicare durează doar câteva minute, solicitarea este de regulă evaluată în aceași zi, iar dacă creditul este aprobat, banii sunt transferați instant sau în maxim câteva ore după aprobare.

Credit online - alege-l pe cel mai favorabil dintr-o gamă variată de oferte!

Dacă nu știi cu exactitate care sunt ofertele cu care vin principalii creditori ai Moldovei, te sfătuim ca înainte de a te decide asupra unui împrumut, să compari creditele existente pe piață. În caz contrar, te-ai putea trezi că alegi o variantă ceva mai scumpă și, automat, mai dezavantajoasă pentru tine. Compară credite - este gratuit! MyCredy este creat pentru cei ce nu vor să renunțe la oportunitățile ce apar și știu să folosească avantajele tehnologiilor moderne: internet, smartphone, servicii online instant. Suntem o echipă internațională tânără, cu mulți ani de experiență în construirea și administrarea portalurilor ce se ocupă cu compararea diverselor servicii.

Trimite mai multe cereri de împrumut! Nu vei știi niciodată cu exactitate care este valoarea reală a unui împrumut până când nu vei avea oferta oficială trimisă din partea creditorului. Indiferent cât de mult am încerca să ne actualizăm informațiile de pe pagina noastră în conformitate cu cele de pe site-urile partenerilor, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Unele dintre costuri vor putea diferi în funcție de istoricul de creditare al fiecăruia dintre aplicanți.  Astfel, pentru a fi sigur că alegi creditul cel mai avantajos, trimite cât mai multe cereri cu putință și alege din ele, varianta ideală. Până nu semnezi contractul de credit nu ți se va impune nicio taxă.

Aflați cine sunt cei mai de încredere creditori

Atunci când luați un credit, rata dobânzii nu este singurul detaliu care trebuie să conteze. Trebuie să vă asigurați că instituția care vă oferă împrumutul este de încredere, fapt atestat de alte persoane care le-au utilizat serviciile în trecut. Aceste informații sunt extrem de importate atunci când sunteți în căutarea celei mai bune oferte, opiniile celorlalți fiind cât se poate de valoroase.

Găsirea unui credit bun și a unui creditor de încredere este dificilă, chiar și cu ajutorul internetului. Însă, un site pentru comparația împrumuturilor bancare adună toate informațiile de care aveți nevoie în același loc. Astfel, puteți găsi mult mai repede și mai ușor creditul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

De ce este bun un credit online?

Eviți situațiile jenante în care apelezi la rude

 • E adevărat că poți apela și la prieteni sau rude pentru a obține banii necesari, în loc să accesezi un credit online, dar să fim sinceri…  cui îi place să dea explicații în legătură cu motivele pentru care are nevoie de bani? Un credit online te scutește de aceste situații și îți oferă libertatea de a folosi banii așa cum consideri de cuviință.

Economisești timp

 • Aplici de unde vrei, când vrei. Poți accesa un credit online indiferent unde te afli, iar banii ajung rapid pe cardul tău de salariu. Nu este nevoie să ieși din casă sau stai la coadă la ghișee. Păstrează timpul prețios pentru tine și pentru activitățile care îți fac plăcere.
 • Dacă în cazul băncilor, aprobarea unui împrumut poate dura câteva zile, pentru creditele online aceasta nu durează mai mult de câteva ore. 

Credite fără garanții bancare

 • Aproape tot ce intră în categoria credite online vor fi împrumuturi fără garanții bancare. Pentru niciunul dintre aceste instrumente financiare nu va trebui să oferi vreun fel de garanție, fie ea bun colateral sau o anumită sumă de bani.
 • În același timp, nu ți se va impune un anumit scop pentru banii împrumutați. Așadar, nu va trebui să explici nimănui de ce ai nevoie de bani, iar sumele accesate vor putea fi cheltuite după bunul tău plac.

Oferte excelente

 • Unii dintre parteneri vin cu niște super-oferte pentru clienții care apelează pentru prima dată la serviciile lor: credit cu dobândă 0.

Este extrem de simplu să aplici pentru un credit online. Doar te folosești de cursoarele de pe pagina noastră, alegi compania agreată, îți completezi datele personale și aștepți confirmarea împrumutului.

Credite online - dezavantaje

Există o piață imensă

 • Există foarte multe instituții financiare care acordă credite online. Cu toate că asta poate însemna că ai mai multe variante din care să alegi, pentru persoanele de rând este extrem de greu să țină pasul cu toți marii jucători de pe piață.

Unele împrumuturi pot veni cu dobânzi mari

 • Chiar dacă nu în majoritatea lor, există anumiți creditori care au în portofoliu împrumuturi total dezavantajoase pentru beneficiari, cu dobânzi exorbitante.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a aplica pentru un credit online urgent azi?

Majoritatea creditorilor care oferă credite în numerar online au stabilit cerințe pentru obținerea creditelor:

 • Trebuie să fiți cetățean al Moldovei sau rezidentul acesteia;
 • Trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani;
 • Este necesar un număr de telefon mobil valabil.

Cât vă va costa să împrumutați bani

Dacă aplicați pentru un credit online, trebuie să înțelegeți bine ce implică aceasta. Iată câteva noțiuni de bază pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a face un împrumut:

 • Dobânda - este suma de bani pe care o plătiți pentru dreptul de a utiliza banii altcuiva, cum se întâmplă în cazul unui împrumut sau al cardurilor de credit.
 • Taxele și comisioanele - unele bănci și companii de creditare percep anumite taxe, cum ar fi taxe anuale, penalități de întârziere și altele.
 • Cheltuieli financiare - reprezintă suma dintre dobândă și totalul taxelor / comisioanelor, de aici rezultând dobânda anuală efectivă, care exprimă practic costul total al unui credit.

Împrumutați cu răspundere

Multe persoane apeleaza la un credit rapid online pentru a depasi un moment financiar dificil. Suma este folosita atat pentru a fi rezolvata o urgenta, cat si in cazul achitarii unor noi produse sau servicii. Echipa MyCredy recomanda realizarea unei creditari responsabile, astfel incat imprumutul pe care il solicitati sa fie facut doar daca este vorba despre o situatie speciala.

Un credit online va fi acceptabil dacă:

 • Au apărut cheltuieli neașteptate, este necesar de plătim serviciile sau livrările de bunuri imediat.
 • Dacă nu aveți datorii, asociate cu returnarea creditului.
 • Dacă plata lunară a creditului nu depășește 40% din venitul dvs. lunar.

Un credit online nu va fi acceptabil dacă:

 • Dacă ați planificat o achiziție care nu corespunde situației dvs. financiare.
 • Dacă știți sigur că nu puteți returna creditul în perioada specificată.

O creditare responsabila este importanta, indiferent de tipul imprumutului si de institutia care il acorda. Trebuie ca suma solicitata sa fie calculata conform venitului pe care il aveti constant, lunar, astfel incat ratele de rambursare sa nu va afecteze stilul de viata ori alte cheltuieli uzuale, precum cele legate de aprovizionarea cu alimente, abonamente, utilitati si bunuri consumabile.


Compară servicii financiare și începe să economisești chiar azi!

Distribuie