Acasă / Despre MyCredy

Informații despre MyCredy

Fiecare împrumut pe care îl luați la diferite etape ale vieții dvs. trebuie, cu siguranță, să fie perceput ca o obligație financiară serioasă, care implică necesitatea unui nivel înalt de auto-control și angajament. Avem certidudinea că este absolut esențial și sugerăm că, înainte de a depune o cerere, e necesar să comparați punctele pro și contra a cât mai multe oferte financiare distincte, să descoperiți care s-ar potrivi cel mai bine în cazul dvs personal!

MyCredy este un motor de comparare a creditelor, care oferă informații foarte utile persoanelor ce doresc să confrunte servicii financiare precum credite personale, credite auto și altele. Utilizarea site-ului și a aplicației MyCredy este complet gratuită pentru toți utilizatorii. Te rugăm să reții faptul că prezentarea generală a furnizorilor de împrumuturi nu include toate opțiunile de împrumut din România. 

MyCredy este creat pentru cei ce nu vor să renunțe la oportunitățile ce apar și știu să folosească avantajele tehnologiilor moderne: internet, smartphone, servicii online instant.

Suntem o echipă internațională tânără, cu mulți ani de experiență în construirea și administrarea portalurilor ce se ocupă cu compararea diverselor servicii.

Misiunea noastră

Misiunea noastră - aceea de a furniza o transparență totală în ceea ce privește creditele din ofertele companiilor financiare.

Scopul nostru

Să construim o relație de încredere și de durată împreună cu clienții noștri, pentru ca ei să poată apela la serviciile noastre oricând au nevoie.

Valorile noastre

  • Simplitate - clienții noștri doresc o interacțiune cât mai simplă și ușoară cu noi. Știm că este greu să facem lucrurile simple. De aceea, promovăm simplitatea în tot ceea ce facem și transparență în tot ceea ce spunem.
  • Inovaţie - grija noastra constanta pentru inovatie ne mobilizeaza in cautarea calitatii si a ameliorarii continue.
  • Orientarea către client - clientul este originea și destinația finală a afacerii noastre. Satisfactia dumneavoastra este scopul nostru principal.

Suntem dornici să te ajutăm să iei decizii financiare mai avantajoase pentru tine, astfel că întotdeauna te sfătuim să compari împrumuturi folosind aplicația noastră, înainte de a semna contractul de credit.


Compară servicii financiare și începe să economisești chiar azi!