Acasă / Informații și recenzii / Creditprime.md

Creditprime.md

"Creditprime.md" - caracteristici generale

Suma: 5000 MDL - 50000 MDL Primul împrumut gratuit: Da Obținere în: 15 minute Perioada: 30 zile - 5 ani Aplică acum

Datele companiei

Numele companiei OCN Ecofinance Technologies SRL
Adresa MD-2012, mun. Chișinău, str. Pușkin, 26-B
Telefon 022 010 030
E-mail info@creditprime.md
Luni - Vineri 00:00 - 24:00
Sâmbătă 00:00 - 24:00
Duminică 00:00 - 24:00
Vezi oferta

Doriți să obțineți cele mai bune oferte de împrumut?

Înscrieți-vă pentru știri și economisiți-vă banii!

Despre CreditPrime

CreditPrime prezintă o nouă abordare a micro-creditării în Moldova, care va schimba imaginea creditelor pe termen scurt în fața consumatorilor.

Fără garanții, fără codebitori, fără să ieși din casă.

Împrumutul online de la Credit Prime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât - poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.

Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime - aprobare în 2 minute, transfer imediat.

Cum funcționează împrumutul Credit Prime?

Aplici pentru primul împrumut

 • Metoda de solicitare a împrumutului este simplă și clară. Vei avea nevoie de copia buletinului de identitate.

Primești banii

 • În scurt timp după confirmarea împrumutului vei fi anunțat despre transferul banilor.

Prelungești termenul de plată

 • Pentru a facilita procesul de rambursare, am dezvoltat pentru tine un serviciu simplu și rapid, prin care poţi prelungi perioada creditului. Astfel, poţi extinde termenul creditului cu 7, 10, 14 sau 21 de zile, plătind un comision indicat în contractul tău de credit.

Rambursezi creditul

 • La data scadenței rambursezi împrumutul prin unul din mijloacele de rambursare pe care îl alegi.

Aplici repetat, mai ușor și mai repede

 • Apelează din nou oricând ai nevoie! Acum vei putea aplica mult mai rapid și mai simplu. Va fi suficient să ne trimiți o noua cerere de credit, simplificată de data asta, direct din contul tău pe CreditPrime.md.
 • În plus, cu fiecare nou împrumut oferta noastră devine tot mai avantajoasă. Asta fiindcă avem un sistem de cashback, care îți permite să profiți de rate din ce în ce mai mici și perioadă de rambursare mai mare.

Te bucuri de confort și rapiditatea serviciilor CreditPrime atunci când ai nevoie urgentă de un împrumut fără gaj și codebitori, fără a merge la bancă sau a primi oameni străini în casa ta.

Aplicația ta va fi procesată în cel mai scurt timp, iar banii vor fi transferați prin modalitatea aleasă de tine.

Cum primesc banii?

 • Pe card;
 • Numerar (cash) în oficiile Poșta Moldovei;
 • In contul bancar;
 • Numerar (cash) în oficiile băncilor partenere.

Cine poate aplica pentru un împrumut Credit Prime?

Orice cetăţean al Republicii Moldova cu vârstă peste 20 ani şi venit lunar constant poate obţine un împrumut.

Care sunt documentele de care voi avea nevoie pentru a aplica? Pentru a aplica vei avea nevoie de:

 • Buletin de identitate valabil.

După care criterii sunt evaluate aplicațiile pentru împrumuturi? Factorii care stau la baza luării deciziei sunt corectitudinea informaţiilor şi documentelor furnizate de client, precum şi istoricul său de rambursare la timp a împrumutului.

De ce CreditPrime?

AVANTAJOS

 • Suntem singurii care oferă cashback - te plătim cu până la 5% din suma împrumutului drept recompensă pentru achitarea creditului la timp.

SIMPLU ȘI RAPID

 • Procesare și transfer rapid, la distanță, oriunde te-ai afla, 100% online.
 • Suntem disponibili 24/7 pentru a-ți acorda tot suportul de care ai nevoie.

SIGUR

 • CreditPrime este un creditor sigur și direct (fără brokeri și intermediari).
 • Garantăm confidențialitate absolută și protejăm datele fiecărui client.
 • Căutăm soluții adaptate situației și respectăm drepturile clienților noștri.

Pot să aplic pentru un împrumut noaptea sau în weekend?

Da, îți suntem la dispoziție 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână. Aplică oricând ai nevoie și vei primi banii în cel mai scurt timp posibil, in funcție de modalitatea de primire a banilor pe care o alegi.

Recenzii Credit Prime

Andrei 10.05.2021 ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt foarte serioși, iar când sun la call centru mereu sunt amabili.

Anka 22.08.2021 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dobânzile sunt mai mari la instituțiile nebancare decât la cele bancare. Dar haideți să fim cinstiți până la capăt: este aproape nerealist să primești un credit urgent de la bănci. Trebuie să pregătești documentele, să aștepți mult timp și ai multe alte bătăi de cap. Într-o instituție cum este CreditPrime poți completa cererea online, analiza ei se face repede, sunt șanse mari pentru aprobare (dacă ai un istoric de creditare pozitiv), și îți transferă imediat banii pe card. Important este să nu întârzii plățile și să achiți creditul integral la timp. Atunci, acesta este convenabil.

Kumah James 05.11.2021 ⭐⭐⭐⭐⭐

Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent cu o dobândă relativ scăzută, de până la 3%? Oferim împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor etc. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care vă va schimba viața.

SUSAN BENSON 28.01.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar sau împrumut pentru a-ți finaliza proiectul? Dacă răspunsul dumneavoastră este da, vă voi recomanda să contactați firma mea. Oferim tot felul de servicii de creditare, inclusiv credite pe termen lung și scurt. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: +447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă.

Davina Claire 01.03.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Bună ziua doamnelor și domnilor; Mă numesc Davina Claire, sunt directorul financiar și sunt și consultant financiar. Mi-a atras atenția că multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut fie de la bănci, fie de la alte instituții financiare, din cauza ratei mari a dobânzii, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie/venit, a scorului de credit scăzut sau a oricăror alte motive. Îi voi sfătui pe oricine caută un împrumut să contacteze Novelty Finance pentru un împrumut, sunt o companie de împrumut de încredere și de încredere și puteți lucra cu ei. Îi puteți contacta prin e-mail: noveltyfinances@gmail.com SAU trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin +447915601531 pentru mai multe informații.

moe 04.03.2022

Bună, locuiesc în SUA, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, deoarece există escroci peste tot. În urmă cu câteva luni am fost stresat financiar și, din cauza disperării mele, am fost înșelat de mai mulți creditori online. Aproape că îmi pierdusem speranța până când un prieten de-al meu m-a îndrumat către un creditor foarte de încredere, dl Peterson, care mi-a împrumutat fără niciun stres un împrumut negarantat de 85.000 USD în 2 ore. Dacă aveți nevoie de orice tip de împrumut, contactați-l acum prin: peterhelps01@outlook.com. Folosesc acest mediu pentru a alerta toți solicitanții de împrumut din cauza iadului prin care am trecut în mâinile acelor creditori frauduloși. Și nu-mi doresc ca nici măcar dușmanul meu să treacă printr-un astfel de iad în care am trecut în mâinile acelor creditori online frauduloși. Dumnezeu să-l binecuvânteze pentru totdeauna.

Davina Claire 29.03.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Bună ziua doamnelor și domnilor; Ai nevoie de un împrumut rapid în 24 până la 48 de ore? Dacă răspunsul tău este da, te voi sfătui să aplici pentru un împrumut la Novelty Finance. Ma numesc Davina Claire, sunt broker financiar si sunt si consultant financiar. Mi-a atras atenția că multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut fie de la bănci, fie de la alte instituții financiare, din cauza ratei mari a dobânzii, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie/venit, a scorului de credit scăzut sau a oricăror alte motive. Sunt aici pentru a recomanda oricui care caută un împrumut să contacteze Novelty Finance pentru un împrumut la o rată a dobânzii foarte mică de 3%. Sunt o companie de împrumut de încredere și de încredere și puteți lucra cu ei. Îi puteți contacta prin e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | SAU trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin +447915601531 pentru mai multe informații. NOVELTY FINANCE oferă soluții de finanțare. Oferă tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut pentru afaceri și multe altele). Ele oferă opțiuni flexibile și multiple de împrumut, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și scurt, care sunt adaptate nevoilor dumneavoastră financiare.

Mariana Brennstein 07.06.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Buna tuturor, sunt super incantata astazi, am vazut comentarii primite de la persoane care deja au imprumutat de la Sabinehelps@gmail.com, apoi am decis sa ma inscriu pe baza recomandarilor lor, iar in urma cu cateva ore am confirmat suma totala. de 10.000 € pe care o solicitam din propriul meu cont bancar. Aceasta este o veste grozavă și sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut autentic să aplice prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp +1 (689) 247-6462.

Trimite recenzia

Alte companii