Acasă / Informații și recenzii / Sebo.md

Sebo.md

Sebo.md - caracteristici generale

Suma: 1000 MDL - 30000 MDL Primul împrumut gratuit: Da Obținere în: 1 zi Perioada: 30 zile - 3 ani Aplică acum

Datele companiei

Numele companiei O.C.N. Sebo Credit SRL
Adresa MD-2005, mun. Chișinău, str. Albișoara 42, et. 4
Telefon +(373 22) 896 897
E-mail info@sebo.md
Luni - Vineri 8:00 - 18:00
Sâmbătă 8:00 - 18:00
Duminică 8:00 - 18:00
Vezi oferta

Doriți să obțineți cele mai bune oferte de împrumut?

Înscrieți-vă pentru știri și economisiți-vă banii!

Despre Sebo

Sebo.md este o Organizație de Creditare Nebancară din Republica Moldova specializată pe credite negarantate pe termen scurt. Compania lucrează la construirea și extinderea rețelei de sucursale pentru a fi la dispoziția clienților, atât în orașul Chișinău, cât și în alte regiuni. La sucursalele noastre Dvs. puteți primi banii în numerar în doar câteva minute.

Scopul principal al Sebo.md este de a ajuta clienții într-un mod rapid în cazul unei situații financiare neprevăzute.

În mod normal, procesul de obținere a creditului poate fi lung și dificil. Sebo.md are cel mai simplu proces de aplicare.

De ce Sebo.md?

 • Oferă posibilitatea de prelungire a datei de rambursare.
 • Este simplu fără acte suplimentare sau certificate de venit.
 • Este rapid primiți banii în câteva minute.

Cine poate aplica pentru un credit la Sebo.md?

Ne-ar plăcea să vă vedem în calitate de client. Puteți primi un credit la Sebo.md dacă sunteți cetățean al Repubicii Moldova. Da - noi deasemenea oferim credite persoanelor în vârsta. Nu uitați să le spuneți bunicilor Dvs. despre noi.

Ce este necesar pentru primirea unui credit?

Noi nu cerem dovadă de venit, giranți sau garanții suplimentare. Pentru obținerea creditului, aveți nevoie doar de buletinul de identitate pentru a verifica identitatea dumneavoastră. Aplicați online sau la oricare din sucursalele noastre. Clienții noi, după aplicarea online, vor fi rugați să viziteze un din sucursale pentru revizuirea finală a datelor.

Cum se diferențiază Sebo.md de concurenți?

 • Sebo.md oferă cele mai bune rate de pe piața de credite pe termen scurt și lung. 
 • Adițional, Sebo.md vă permite să primiți banii în numerar - fără așteptări. Vizitați una din sucursalele noastre și primiți banii în 5 minute. Este atât de ușor!
 • Nu solicităm nici o dovadă de venit, giranți sau garanții suplimentare. Efectuați aplicarea și vă vom furniza un răspuns imediat.
 • Pentru clienți permanenți, oferim o alegere - puteți primi banii prin transfer bancar sau la oricare din sucursalele noastre.
 • Încercați serviciile Sebo.md și bucurați-vă de un parteneriat de lungă durată. Nu uitați să le spuneți și prietenilor Dvs. despre noi!

Am deja un credit la Sebo.md, pot solicita altul?

Sigur - permitem să luați câteva credite simultane în funcție de limita creditului maximal stabilită.

De ce cererea mea a fost respinsă?

Ne pare rău dar sunt cazuri când cererea de credite este respinsă din cauza istoriei de credit negative sau alte criterii. Avem dreptul de a nu dezvălui motivele respingerii. Puteți aplica suplimentar pentru credit după 30 de zile, iar noi sperăm că vom fi în măsură să vă oferim un credit.

În cazul în care considerți că a existat o neînțelegere în legătură cu respingerea creditului - rugăm să ne înștiințați, și noi vom efectua o revizuire adițională. 

Cum rambursez creditul la Sebo.md?

Avem încredere în dumneavoastră și sperăm că veți rambursa creditul la timp. Cu cât e mai bun comportamentul dumneavoastră de plată, cu atât mai bune oferte vom fi în măsură să vă furnizăm pe viitor.

Rambursarea creditului este ușoară:

 • Efectuați plata la oricare dintre sucursalele noastre în numerar.
 • Efectuați plata prin transfer bancar.
 • Duceți-vă la cea mai apropiată bancă și efectuați plata.

Vă rugăm să includeți numărul contractului de credit sau codul Dvs personal la detaliile de rambursare a creditului, astfel încât să ne fie mai ușor să procesăm corect plata dumneavoastră.

Ce se întâmplă dacă nu plătesc creditul meu la timp?

Dacă aveți vreo problemă cu rambursarea creditului vă rugăm să ne informați imediat și vom căuta cea mai bună soluție pentru Dvs.

În cazul în care veți întârzia cu rambursarea creditului, vom fi obligați să calculăm 1%  penalitate pentru fiecare zi de întârziere, sau puteți achita comisionul de concesiune a penalității.

Întodeauna există o soluție - avem nevoie doar de cooperarea dumneavoastră. Dacă nu veți coopera, cu părere de rău, va trebui să continuăm cu următoarele acțiuni legale, inclusiv procedura de judecată.

Voi avea un beneficiu suplimentar dacă plătesc înainte de data scadentă?

Da - apreciem rambursările de credit în timp util și în viitor vom fi în măsură să furnizăm termeni și condiții chiar mai bune de credit pentru Dvs.

Recenzii Sebo

Zoea 10.09.2021 ⭐⭐⭐⭐⭐

Am un împrumut foarte repede. Mulțumesc

Trimite recenzia

Alte companii