MyCredy - credit online

Acasă / Informații și recenzii / Viaconto.md

Viaconto.md

Viaconto.md - caracteristici generale

Suma: 500 MDL - 7000 MDL Obținere în: 15 minute Perioada: 7 zile - 30 zile Aplică acum

Datele companiei

Numele companiei 9:00 - 18:00
Adresa MD-2001, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 65, bir 807, mun. Chișinău
Telefon +373 60599966
E-mail info@viaconto.md
Luni - Vineri 9:00 - 18:00
Sâmbătă -
Duminică -
Vezi oferta

Doriți să obțineți cele mai bune oferte de împrumut?

Înscrieți-vă pentru știri și economisiți-vă banii!

Despre Via conto

Împrumutul rapid online este utilizat în mod principal de către persoanele care se află în necesitatea de a depăși o problemă financiară pe termen scurt, dar este utilizat și în mod regulat, pentru asigurarea unei situații financiare constante.

De ce să alegi Viaconto.md?

 • Aplicație online.
 • Formalități minime.
 • Plata rapidă in e cont.
 • Fără taxe ascunse.

Care sunt cerintele pentru primirea unui imprumut?

Trebuie sa fii rezident in Moldova si sa ai intre 20 si 65 ani. Nu trebuie sa ai debite active. E important sa ai un venit regulat pe care sa-l poti demonstra, salariu, pensie, ajutor de somaj si altele. Trebuie sa ai si cont bancar valid si serviciu de internet banking activ.

Daca nu am salariu, pot aplica pentru un imprumut?

La Viaconto, vrem sa te ajutam sa iti rezolvi problemele economice fara conflicte majore. De aceea, poti aplica pentru un imprumut daca ai un venit sigur demonstrabil, cum ar fi, de exemplu, pensia, ajutorul de somaj.

Cum să obții un împrumut?

Procesul de aplicare

 • Procesul de aplicare se realizează în totalitate online prin completarea unei solicitări și este un proces rapid și accesibil pentru orice persoană.

Aprobarea împrumutului tău

 • Aprobare rapidă. Odată ce ai completat datele solicitate online, ai fost de acord cu Termenii și condițiile și Politica noastră de confidențialitate, cererea ta va fi evaluată în vederea transmiterii unui răspuns cât mai rapid.

Transferul sumei aprobate

 • Transfer rapid. Odată ce solicitarea a fost aprobată, împrumutul va fi transferat în contul bancar pe care l-ai specificat în cadrul cererii online. Transferurile se realizează în cadrul orelor de program, de luni până vineri, între orele 09:00-18:00. Cererile completate în afara orelor de program vor fi procesate începând cu următoarea zi lucrătoare.
 • Solicitarea unui împrumut se realizează în doar câțiva pași.
 • Selectezi suma și perioada dorită - între 500 și 2400 de lei, pentru o perioadă de 7 până la 30 de zile și urmeazi pașii indicați online.
 • La selectarea sumei dorite calculatorul nostru te va informa automat asupra sumei totale de rambursat și data la care trebuie efectuată plata.
 • Odată aprobată, suma împrumutului va fi transferată în contul tău bancar.
 • După cum poți vedea, solicitarea unui împrumut este foarte ușoară cu Viaconto.

Ești deja client Viaconto?

Poți solicita un nou împrumut prin intermediul profilului tău de client, selectând suma și perioada dorită. În calitate de client existent nu va fi necesar să furnizezi informații suplimentare, poți obține un nou împrumut în doar doi pași, ușor de urmat.

Solicită un nou împrumut

 • Solicită un împrumut folosind profilul tău de client creat în cadrul paginii de internet viaconto.md.
 • Toate aplicațiile se vor efectua online, pe site-ul viaconto.md. Trebuie doar să selectezi suma și termenul care ți se potrivesc cel mai bine și să apeși pe butonul "solicitare".
 • Un mesaj SMS cu un cod de confirmare va fi transmis pe telefonul tău mobil. Te rugăm să introduci codul de confirmare în câmpul corespunzător și să aștepți răspunsul la solicitarea ta.

Decizia de acordare a împrumutului

 • Decizia de aprobare sau refuz a solicitării de împrumut va fi transmisă în cel mai scurt timp posibil, atât prin SMS cât și e-mail.

Тransfer bancar

 • După ce împrumutul a fost aprobat, banii vor fi transferati în contul tău bancar în câteva minute.

De ce a fost respinsa cererea mea?

Motivele pentru care cererea ta a fost respinsa pot fi diferite. Verifica te rog din nou daca intrunesti conditiile generale cerute.

Cum se rambursează împrumutul?

Rambusarea creditului trebuie efectuată în numărul de zile pentru care a fost acordat, prin plata sumei indicate în factură. Plata se va efectua către unul dintre conturile Viaconto, care îți este cel mai accesibil. Suma datorată va fi afișată și în cadrul profilului tău de client.

Pentru ușurința ți-am pregătit o nouă metodă de plată - poți plăti de acum la cel mai apropiat terminal Runpay sau prin Oplata.md.

Recenzii Viaconto

Profir 10.09.2021 ⭐⭐⭐⭐⭐

Foarte buni consultanți, am explicat totul foarte ușor și rapid

Trimite recenzia

Alte companii