Początek / Opinie i informacje / Ekassa.pl

Ekassa.pl

"Ekassa.pl" zalety

Kwota: 2000 zł - 9000 zł Czas wypłaty: 15 minut Okres spłaty: 56 dni - 84 dni Złóż wniosek

Dane firmy

Nazwa firmy ProstyKredyt Sp. z.o.o.
Adres ul. Aleje Jerozolimskie 89/43, 02-001 Warszawa
Telefon -
E-mail info@ekassa.pl
Poniedziałek - Piątek 09:00-18:00
Sobota 09:00-17:00
Niedziela -
Weź pożyczkę

Chcesz otrzymywać najlepsze oferty pożyczek?

Zapisz się do newslettera i zaoszczędź pieniądze!

Pożyczki od Ekassa

Ekassa to internetowa platforma finansowa, w której pożyczkodawcy wystawiają oferty pożyczek bez zabezpieczeń, a my udostępniamy je w wygodnej dla Ciebie formie. Składasz jedną aplikację, a my szukamy najlepszych ofert wśród różnych pożyczkodawców i zapewniamy Ci indywidualną ofertę, która najlepiej odpowiada Twoim potrzebom. Na naszej platformie znajdziesz szybkie pożyczki od 400 do 9000 złotych do 84 dni. Przeczytaj więcej o propozycjach oferowanych na platformie: Jaki macie pożyczki? Pożyczki rozmieszczone na platformie Ekassa są dostępne dla obywateli polskich w wieku 18 lat i starszych. Aby otrzymać ofertę, wystarczy wypełnić wniosek o pożyczkę. Prosty i szybki bez wychodzenia z domu. Otrzymasz pieniądze w tym samym dniu!

Jaki macie pożyczki?

Proponujemy: Szybkie pożyczki oraz skonsolidowane pożyczki. Szybkie pożyczki - to pożyczki, które oferują nasi partnerzy dla obywateli Polski od 18 roku życia, na kwotę od 400 do 4000 złotych, w terminie od 1 do 12 tygodni (do 3 miesięcy). Dowiedzcie się, kto wybiera tą pożyczkę Skonsolidowane pożyczki - Łączymy wszystkie chwilówki w jedną pożyczkę z jedną ratą miesięczną.

Jakie warunki trzeba spełniać aby otrzymać pożyczkę u państwa

Wiek powyżej 18 lat, obywatelstwo polskie, stały dochód. Będą potrzebne dane z twojego dowodu osobistego/karty pobytu, numer pesel, numer konta bankowego otwartego na Twoje nazwisko (dla wypłaty pożyczki). Jeżeli pracujesz na umowie o pracę – data zawarcia tej umowy. Złoż wniosek, podając wszystkie dane.

Jeśli mam złą historię kredytową, czy mogę dostać pożyczkę?

Aby podjąć decyzję w sprawie wniosku, nasi pożyczkodawcy biorą pod uwagę historię kredytową. Nawet jeśli Twoja historia kredytowa jest zepsuta, na platformie Ekassa znajdziesz ofertę. Złóż wniosek o pożyczkę już dzisiaj i dowiedz się, jakie specjalne oferty są dla Ciebie dostępne.

Czy mogę jednocześnie otrzymać kilka pożyczek na ekassa.pl?

Ekassa to platforma kredytowa, w której zawsze znajdziesz ofertę dla siebie. Jeśli opublikujesz swoje komentarze, zostaniesz przeniesiony na stronę, a my z przyjemnością udzielimy ci dodatkowych informacji, a my zachęci Cię do refinansowania. Poprosimy Cię o zalogowanie się do Twojego profilu> niezakończone / newbie wnioski> nowaday pożyczka.

Jak spłacić pożyczkę?

Spłacić pożyczkę można: - w osobistym profilu na platformie Ekassa - w przypadku płatności zwykłym przelewem. Szczegóły dotyczące płatności znajdziesz na profilu klienta oraz w piśmie, które otrzymałeś na maila. Dla wygody i szybkości polecamy płacić z profilu - wpłata będzie zaksięgowana w ciągu 15 minut. Jeśli spłacasz zwykłym przelewem - pamiętaj że spłata może księgować się od 1 do 3 dni . Ponadto banki mogą pobierać opłaty za akceptowanie płatności.

Co zrobić jeżeli nie mogę spłacić pożyczki na czas?

Aby zapewnić klientom najlepsze warunki pożyczkowe, Ekassa broni interesów swoich partnerów. A podstawową zasadą partnerów Ekassa jest odpowiedzialne udzielanie pożyczek. Przy podejmowaniu decyzji pożyczkodawcy dokładnie oceniają Twoją zdolność do spłaty pożyczki. Jeśli udzielono Ci pożyczki, to pożyczkodawcy są pewni, że możesz ją spłacić, tym bardziej, że suma do spłaty jest raczej niewielka, masz też możliwość spłacać w ratach. Niezdolność do spłaty pożyczki oznacza dla nas tyle, że nie chcesz go spłacić. Jeżeli od początku nie chcesz spłacić pożyczki, to najlepiej od razu skontaktuj się z inną firmą. W każdym razie o takiej sytuacji należy jak najszybciej powiadomić wierzycieli – przed podaniem przez nas informacji o niespłaceniu do rejestru dłużników.

Ekassa opinie

Bartek 01.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

otrzymałem pożyczkę na okres 84 dni i jestem bardzo zadowolony! polecam do współpracy wszystkim

Maria 01.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Po spłacie pożyczki od razu mogłam wnioskować o kolejną, nawet udzielili dużo większą kwotę. Jestem bardzo zadowolona z uslug firmy, korzystam i jak najbardziej polecam wszystkim.

Kamil 02.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

po złożeniu wniosku otrzymałem przelew za 15 min, oczywiście że to zależy od tego w jakim banku konto, ale ja dostałem bardzo szybko i cieszę się :))

Bogumiła 04.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

bardzo podoba mi się to, że wszystko można załatwić przez internet, nie trzeba iść do placówki i bez żadnych formalności, polecam

Maciek 05.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

wygodne warunki pożyczki, obsługa na najwyższym poziomie, jaknajbardziej polecam do skorzystania z usług tej firmy

Sebastian 09.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Koszty kosztami, dla każdego są ważne, aby wziąć pożyczkę i spłacić ją dość szybko, aby nie narażać się na oprocentowanie czy też odsetki. W moim przypadku wszystko przebiegło dość szybko i bez zarzutów

Agnieszka 09.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Mają całkiem fajną ofertę pożyczkową. Oby tak dalej a może w przyszłości będzie można liczyć na jakąś promocję, naprawdę polecam!!

aga 10.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Jak dla mnie super firma! Samo wnioskowanie jest bardzo łatwe, a decyzję otrzymałem w kilka minut. Polecam do współpracy :)

Ilona 11.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

potzrebowałam kwotę 5000 zł, ale została zaproponowana mi kwota tylko 3000 zł, po chwili zastanowienia się zrozumiałam, że tylko kwotę 3000 napewno spłacę. dziękuję firmie Ekasa, że zaoferowali mi taką kwotę jaką będę w stanie spłacić napewno!

henryk 12.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

mogę nie martwić się o ochronie i bezpieczeństwa moich danych osobowych korzystam z ich uch usług już kilka lat

michal 15.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

miałem zatrzymaną wypłatę w pracy i znalazłem w internecie ich stronę internetową  otrzymałem 5000 zl, firma super!

ania 16.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

przy swojej nie najlepszej historii kredytowej otrzymałem pożyczkę na dobrych warunkach

Daniel 17.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

wszystko jest online i nie trzeba nigdzie jechać! szybko otrzymałem przelew na konto. polecam!

Alicja 18.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

dla otrzymania pożyczki jest potrzebne minimum dokumentów, warunki pożyczki są przejrzyste

Jan 19.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

ekassa nadaje te same usługi jak bank tylko tutaj wszystko jest szybciej i łatwiej

Artur 22.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

w innych firmach miałem mały limit, a w ekassa przy kolejnym wniosku miałem większy limit. wszystkim polecam

grzegorz 23.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

miałem naprawić auto i nie miałem za dużo pieniędzy plus mam nie najlepszą historię kredytową ale po próbie złożenia wniosku dostałem pozytywną decyzję

Zygmunt 24.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Potrzebowałem pieniądze na zakupy, udało się otrzymać pozytywną decyzję, przelew dostałem w ciągu 15 minut

Anna 25.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Zawsze mogę liczyć na ekassa, jeżeli jest sytuacja kiedy są potrzebne dodatkowe pieniędzy, wszystko odbywa się szybko

Wiola 26.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

czasami korzystam z ich usług i przelewy dochodzą do mnie szybko, też nie potrzebują dokumentów

Szymon 29.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dostałem od nich gotówkę której potrzebowałem na niektóre zakupy, szybka analiza wniosku

Adamin 31.08.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

próbowałem dostać kredyt w banku i nie jednorazowo była odmowa, dzięki ekassa dostałem pieniędzy, spłaciłem wszystko w terminie

kostek 01.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

udzielili mi pieniędzy które potrzebowałem na prezent, firma jest superowa, wszystko jest przejrzyste i bez ukrytych opłat, bardzo polecam!

Gabi 05.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Córka chciała kupić nowy telefon i pożyczyła pieniędzy w ekassa, decyzja trwa niedługo, przejrzyste warunki bez ukrytych komisji

Michał 06.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ekassa gwarantuje ochronę i bezpieczeństwo danych osobowych jest jedna z najbezpieczniejszych firm z których korzystam

Joanna 07.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

W banku miałem zawsze jeden limit, a na ekassa przy kolejnym wniosku mój limit rośnie, polecam!

Tom 08.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Potrzebowałem pieniędzy na urlop i znalazłem w internecie stronę ekassa gdzie dostałem 2500 zł, wszystkim polecam

Radek 09.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Mają wyższy limit z porównaniu z innymi podobnymi firmami, rzetelna firma

Damian 12.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

mają większy limit w porównaniu z innymi firmami, szybka decyzja

Damian 13.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

potrzebowałem pieniędzy na prezent i pożyczyłem ich w ekassa, mają indywidualne warunki pożyczki, przyjemnie jest korzystać z ich usług

Zbigniew 14.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

w ekassa przy kolejnym wniosku miałem większy limit, wszystko się udało, polecam

Romek 15.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Mają indywidualne warunki wniosku, proponują taką kwotę którą możesz później zapłacić, polecam

Sofia 16.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Miałam kupić nowego laptopa dla syna i nie wystarczyło mi pieniędzy, udało się pożyczyć ich w ekassa, polecam!

Michal 19.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Za każdym razem miałem większy limit kolejnej pożyczki, nie zawsze potrzebowałem tyle ale ok

Karol 20.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dzięki ekassa wyjechałem na wakacje za granicę, wszystko odbywa się online i potrzebny jest minimum dokumentów

Henryk 21.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Po co iść do banku kiedy jest ekassa wszystko jest tak samo ale tutaj wszystko jest online

Irek 23.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Często potrzebuję dodatkowej gotówki i pożyczam ją w ekassa,  korzystam z ich usług już dawno i warunki pożyczki zawsze są dobre, polecam!

Kostek 24.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Kolega powiedział że mogę u nich pożyczyć pieniądze, firma jest przejrzysta i rzetelna nie ma ukrytej komisji, wszystkim polecam!

Bartosz 26.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Zabrakło mi pieniędzy na zakupy świąteczne i znajomy dał mi link na ichnią strone jak dla pierwszej mojej pożyczki wszystko mi pasowało

Daniel 27.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Aby naprawić auto potrzebowałem dodatkowej gotówki i kolega powiedział że mogę pożyczyć w ekassa i tak zrobiłem, przejrzysta firma nie ma ukrytej komisji, wszystko jest super

Jan 28.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Miałem kupić nowego laptopa dla syna i nie wystarczyło mi pieniędzy, udało się pożyczyć ich w ekassa, polecam!

Tomek 29.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Potrzebowałem pilnie kasy na nowy telefon, złożyłem wniosek i myślałem że weryfikacja będzie trwała dłużej ale analiza była szybka wszystko odbywa się online, polecam!

super 30.09.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

bez dokumentów i bardzo szybko dostałem pieniędzy

Szymon 03.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

miałem indywidualną ofertę która mi bardzo pasowała też bardzo szybko otrzymałem pozytywną decyzję

Ola 04.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

decyzja trwa niedługo, przejrzyste warunki bez ukrytych komisji

Wiola 05.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Wszystko było online, analiza trwała niedługo

Seba 06.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Miałem remont w domu i potrzebowałem pilnie kasy, dzięki ekassa wszystko się udało, mają szybką analizę wniosku i indywidualne oferty

aleks 07.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

otrzymałem pożyczkę bez sprawdzania dochodów analiza wniosku trwała niedługo, polecam!

Artur 11.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Miałem nie bardzo dobrą historie kredytową ale ekassa zaproponowała mi pożyczkę na indywidualnych warunkach, polecam!!

Daniel 12.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Przede wszystkim dobre oferty i dla regularnie spłacających lepsze oferty. Miła i fachowa obsługa. W trudnych chwilach jedyni mi zaufali z wzajemnością.

Leszek 13.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

otrzymałem ofertę którą byłem w stanie spłacić w terminie, szybka decyzja

Tomek 14.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Bardzo się spodobało że wszystko jest online i przejrzyste warunki pożyczki

Zenon 17.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

korzystam z tej firmy dłuższy czas dla mnie jest to najlepsza firma na Polskim rynku która zawsze mi pomaga, jestem zadowolony z ich usług

Adam 18.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Pierwszą pożyczkę spłaciłem i przy kolejnym wniosku otrzymałem większy limit! akurat potrzebowałem więcej kasy

Jan 19.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Nie obowiązkowe jest potwierdzenie dochodów co bardzo ułatwia sprawę, korzystam już nie pierwszy raz z ich serwisu

Bartosz 20.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Zawsze mogę na nich liczyć, szybka decyzja i przy kolejnym wniosku mam większy limit

Stefan 21.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

szybko udzielają pożyczkę potrzebne jest minimum dokumentów

Hubert 24.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Nie proszą dodatkowych dokumentów i nie wydzwaniają, ogólnie była szybka decyzja

Seba 25.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Jestem bardzo zadowolony drugą ratę spłaciłem pięć dni po terminie i nikt głowy mi nie urwał. Dzięki i polecam oczywiście skorzystam ponownie

Henryk 26.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ze wszystkich pożyczek na które patrzyłem, tutaj jest najbardziej uczciwie. Przelew jest błyskawiczny co jest bardzo wygodne.

Kamil 27.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Szybka i łatwa rejestracja, błyskawiczne rozpatrzenie wniosku i wypłata na koncie poniżej minuty. Jak do tej pory to najlepsza firma pożyczkowa z jaką miałam przyjemność.

Lukasz 28.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Nie doliczają nic do ustalonej kwoty. Godna polecenia firma pożyczkowa, ofertę mają prostą

Andrzej 31.10.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Można sobie wziąć pożyczkę bez obaw, nie oszukują. Serwis działa długo, uczciwe podejście do klienta

Tadeusz 01.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Jak dla pierwszej pożyczki wszystko było dobrze. Przejrzyste warunki kredytowania bez ukrytych opłat, chciałbym złożyć nowy wniosek o wyższą kwotę

Max 02.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Przy mojej średniej historii kredytowej zaproponowano mi niezłą ofertę pożyczki. Polecam wszystkim, szybka analiza wniosku

Szymon 03.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Szybki proces weryfikacji i szybki przelew na konto, bez zaświadczeń o dochodach. Miałem już nie pierwszą pożyczkę w tym serwisie i zawsze wszystko było dobrze

Artur 04.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Nie jednorazowo była odmowa w banku, dzięki ekassa dostałem pieniędzy, miałem indywidualne warunki pożyczki. Spodobała się długo terminowa spłata

Tom 07.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

bardzo dobra i uczciwca firma, jestem stałym klientem i zauważyłem że analiza wniosku jest zawsze szybką, jeżeli tobie są potrzebne pieniądze na już to ten serwis akurat w tym może pomóc

Oles 08.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Szukałem usługi, która zwiększa mój limit kredytowy przy następnym wniosku i Ekassa jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Udzielają pożyczek bez biurokracji i zbędnych telefonów

Rafal 10.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dostałem pieniędzy bez żadnego problemu. Wszystko trwało szybko i bez sprawdzenia dochodów, polecam

Adrian 17.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dla otrzymania pożyczki jest potrzebne minimum dokumentów, warunki pożyczki są przejrzyste, bardzo się spodobało że wszystko jest online i przejrzyste warunki pożyczki

Janusz 21.11.2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

Można sobie wziąć pożyczkę bez obaw, nie oszukują. Serwis działa długo, uczciwe podejście do klienta

Dodaj opinię

Inne firmy